Për PEN

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatar (PEN) është organizatë rinore jo-qeveritare dhe jo-profitabile që ka për qëllim fuqizimin e të rinjëve/rejave që të veprojnë si agjentë/e të ndryshimit shoqëror. PEN punon në tërë Kosovën, respektivisht në 36 komuna në Kosovë dhe ka më shumë se 4000 vullnetarë/e apo edukatorë/e bashkmoshatarë, që përfaqësohen nga koordinatorët/et komunal në Kuvendin e PEN. PEN drejtohet nga Kuvendi i Anëtarëve, Drejtori Ekzekutiv dhe punëtorët/et, si dhe Bordi Drejtues.

Synimi i PEN është të fuqizoj të rinjtë dhe të rejat pa dallim gjinie, etniciteti, feje, seksualiteti apo kategori tjera shoqërore, përmes programeve të lidershipit duke promovuar qytetarinë aktive dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Programet e PEN fokusohen në punësimin dhe aftësimin e të rinjëve dhe të rejave, vullnetarizmin, barazinë gjinore, inovacionin shoqëror, mbrojtjen e ambientit dhe jetesën e shëndetshme dhe pa dhunë.

  • Audiencë e arritur
  • Edukatorë/e bashkëmoshatarë/e
  • Trajnime/punëtori
  • Kampanja

Puno me ne

Projektet

Projektet në vazhdim

Completed Projects

Projekte të përfunduara

Completed Projects

Ngjarjet

1 month ago
Volunteer Matching Platform

Jeni 15 deri në 24 vjeç dhe të motivuar për të kontribuar në komunitetin tuaj?🙋‍♀️🙋‍♂️
A doni të ndikoni pozitivisht në të ardhmen e të rinjve në Kosovë?
Ky është ... See more

Kosovo Volunteers is first-of-its-kind volunteer match platform in Kosovo. It is a free platform where the non-profit organizations can post volunteer opportunities and where passionate, skilled ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Me sukses u përmbyllën punëtoritë/diskutimet me nxënës të tetë shkollave të mesme të ulëta në komunën e Gjakovës dhe Gjilanit, të realizuara në kuadër të projektit “Parandalimi i ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
ngo-pen.com

Edhe dy ditë kohë për të aplikuar për Dizajner/e Grafik/e❗️ Nxitoni dhe mos humbisni mundësinë të punoni në njërën prej organizatave më aktive dhe mikpritëse për të rinjtë dhe të ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Pak ditë më parë në kuadër të projektit We for We u mbajt takimi i fundit me përfaqësues/e të komunave pjesëmarrëse.

Takimi kishte për qëllim përmbylljen e projektit dhe rrjedhimisht ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Pasditë në Tribunë Kaltrina Fejzullahu Shënohet Dita e Babait 18 06 2019

Tribuna Channel në emisionin Pasdite në Tribunë ishte e ftuar asistentja e projektit "Angazhimi i Burrave dhe Grave në Barazi Gjinore", Kaltrina Fejzullahu.

Në intervistë është treguar ... See more

Tribuna Channel

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
ngo-pen.com

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? Keni njohuri dhe aftësi në Dizajn Grafik?

💁‍♀️Doni të mësoni më shumë se si funksionon puna brenda një organizate ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Shumë fëmijë me baballarët e tyre, familje të lumtura dhe të buzëqeshura, fëmijë të cilët ndaleshin të luanin dhe pikturonin së bashku me prindër, të tjerë që merrnin edhe nga një ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
ON AIR Radio Kosova

Sot nga ora 14:00 Shënojmë së bashku Ditën e Babait! 👨‍👧‍👦🥳

Dëgjoni më shumë për aktivitetin e sotëm nga ora 13:20 në RTK Radio 1 ON AIR Radio Kosova.

Me Behare ... See more

ON AIR - RTK RADIO 1
12:15 – 14:00 – LIVE
#BehareBajraktar
Sot në On Air përveç tjerash do të dëgjoni:

Ora 13:30 Mysafire në studio: Kaltrina Fejzullahu, PEN - Peer Educators Network

Sot ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Super Babai

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Komuna Shtime

Të rinjtë përfitues të UPSHIFT nga Shtime, projekti i të cilëve ka të bëjë me grumbullimin dhe riciklimin e mbeturinave dhe ngritjen e vetëdijes së të rinjve për nevojën e mbrojtjes ... See more

KRYETARI ISMAJLI KA PRITUR NË TAKIM GRUPIN E TË RINJVE NGA VOJNOCI

Shtime, 13 qershor 2019 – Kryetari i komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Halil Halili ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 77 »

Another day another open call for young people! This time, it's your chance to up your #criticalthinking skills at #PonderKS with @NGO_PEN.
▶️Improve your reading and writing skills;
▶️Think more critically;
▶️Challenge subjective information;
▶️ https://t.co/MG0UfG81MI

Design thinking is an approach to problem solving that has people w/ different perspectives work together 2 create a practical solution 4 a real-world problem. In #Kosovo, we've pioneered this method 2 turn thousands of youth into change-makers w/ help from @ADCinKosovo @ING_news

3

Day two of our Summer Camp on #PeaceBuilding. We are working collaboratively to use #designthinking to answer one grand question: how do we create a sustainable platform that engages young people to contribute to peacebuilding and reconciliation in #Kosovo. #UN4YouthKosovo

Great to see our partners from the Ministry of Culture always with us & eager to get accustomed #DesignThinking and #HumanCentredDesign as methodologies who promise to unlock new ways of investing in #Kosovo's youth. Special thanks to the Deputy Minister of local governance too!

4

Parallel session of workshops going on at Summer Camp. Today’s session will prepare adolescent girls and boys to think more critically and be better prepared to address the design challenge for tomorrow. Stay tunned! @UNICEFKosovo @KosInnovations @NGO_PEN

3
Load More...

Postime

Dita Ndërkombëtare e Familjes

Më datën 15 maj është shënuar Dita Ndërkombëtare e Familjes. Për nder të kësaj dite, në kuadër të projektit “Përfshierja […]

STORIA E JAVËS

CEREMONIA E CERTIFIKIMIT TË NDRYSHUESVE TË RINJ 100 ndryshues/e të reja kanë implementuar me sukses 61 aktivitete gjatë një periudhe […]

Takim me kryetarin e Fushë Kosovës

Takimi me kryetarin e komunës së Fushë Kosovës – z.Burim Berisha Këtë të marte, disa të rinjë dhe të reja […]

Thirrje për konsulent/e

Në kuadër të projektit “Parandalimi i konfliktit dhe ngacmimit ndërmjet bashkëmoshatarëve në komunën e Gjilanit dhe Gjakovës dhe zgjerimi i […]

THIRRJE PËR APLIKIM:

THIRRJE PËR APLIKIM: A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? A jeni entuziastë të ndryshimeve pozitive […]

Dokumente dhe publikime

Çfarë thonë të rinjtë

Donatorët dhe Partnerët

Na kontaktoni  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com