About PEN

Peer Educators Network (PEN) is a non-governmental and non-profitable youth organization that aims to create a community where young men and women are empowered to act as agents of social change. PEN works all over Kosovo by being active in 36 municipalities and has over 4000 volunteers/peer educators, who are represented by Municipal Coordinators at the PEN Assembly. PEN is led by the Assembly of Members, Executive Director and employees, and advised by the Board of Directors.

The mission of PEN is to empower young men and women regardless of their gender, ethnicity, religion, sexuality or other social categories through programs which enhance their leadership skills while promoting human rights and active citizenship. PEN’s programs tackle youth empowerment and employment, volunteerism, gender equality, social innovation and entrepreneurship, environmental protection, anti-violence and healthy lifestyle.

  • People reached
  • Peer educators
  • Trainings/workshops
  • Campaigns

Work with us

Projects

Ongoing projects

Completed Projects

Completed projects

Completed Projects

Events

1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Dita e dytë me Ndryshuesit e rinj nga Gjakova, Peja dhe Podujeva filloi me energji te mirë dhe tashmë janë gati për konceptimin e iniciativave që do t’i realizojnë përgjatë Tetorit. ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Programi “Ndryshuesit e Rinj” vazhdoi me fazën e dytë te projektit me komunat nga Gjakova, Peja dhe Podujeva që kanë realizuar iniciativat më të mira përgjatë fazës së parë. Në këtë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Formë aplikimi: Trajnimi "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim"

Formë aplikimi!

Trajnimi "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim"

Në kuadër të projektit "Social Act" të zbatuar nga organizata PEN organizohen dy trajnime "Orientim në Karrierë" ... See more

Në kuadër të projektit "Social Act" të zbatuar nga organizata PEN organizohen dy trajnime "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim" që do të mbahen më 20 dhe 27 shtator. Këto ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Super Babai

Thirrje për aplikim për studentë/e !!

Jeni studentë/e dhe të interesuar për përfshirjen e burrave dhe grave në prindërim dhe për shumë tema të tjera ?
Keni mundësinë të merrni pjesë ... See more

Thirrje për aplikim për studentë/e !!

Jeni studentë/e dhe të interesuar për përfshirjen e burrave dhe grave në prindërim dhe për shumë tema të tjera ?
Keni mundësinë të merrni pjesë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Rreth 800 raste të dhunës në familje këtë vit

Kadri Gashi, këshillues profesionist, si dhe ekspert për çështje gjinore në organizatën joqeveritare Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë - PEN flet për dhunën në familje. Ai thotë se ... See more

Lexo detajet

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Embrace Diversity

Mbrëmë, me datë 29 gusht 2018, shetitorja e rrugës “Dardania” në Fushë Kosovë ishte nikoqire e panairit të parë të organizuar ndonjëherë në këtë komunë.

Qytetarët dhe qytetaret ... See more

Mbrëmë, me datë 29 gusht 2018, shetitorja e rrugës “Dardania” në Fushë Kosovë ishte nikoqire e panairit të parë të organizuar ndonjëherë në këtë komunë.

Qytetarët dhe qytetaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Energjia pozitive, kreativiteti, shkëmbimi i njohurive, ndarja e emocioneve dhe argëtimi, i shoqëruan gjatë këtyre ditëve anëtarët/et e të dy klubeve.

Djemtë dhe vajzat nga Kosova dhe ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Embrace Diversity

Ftohen të gjithë qytetarët/et e komunës së Fushë Kosovës të vizitojnë panairin “Embrace diversity”, me datë 29 gusht 2018, duke filluar nga ora 19:00, në lagjen Dardania, Fushë ... See more

Ftohen të gjithë qytetarët/et e komunës së Fushë Kosovës të vizitojnë panairin “Embrace diversity”, me datë 29 gusht 2018, duke filluar nga ora 19:00, në lagjen Dardania, Fushë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Youth 4 Equality - Lipjan

Grupi i të rinjëve dhe të rejave nga Lipjani, Youth 4 Equality, për nder të Ditës Botërore të Rinisë, gjatë vikendit që shkoi organizoi festivalin e parë në Lipjan. Tema e këtij ... See more

Grupi i të rinjëve nga Lipjani Youth 4 Equality, për nder të Ditës Botërore të Rinisë organizoi festivalin e parë në Lipjan. Tema e këtij festivali ishte Barazia gjinore, pra të rinjë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë - PEN në kuadër të Koalicionit K10 shënoi dje Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Qëllimi gjatë kësaj dite ishte të rritej njohuria e të rinjëve dhe ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 54 »

Have your say! @WeObserveEU is creating an online learning course for citizen observatories - pls help them by taking this short survey: https://t.co/ubKiKg00ZY

#citizensensing #citizenscience #onlinelearning

Drejtori ekzekutiv i PEN, z. Bujar Fejzullahu, tregon për gjithë punën e bërë nga PEN gjatë këtyre 10 viteve. "Sot është ditëlindja e familjes së të gjithë të rinjve të Kosovës", thotë ai. #10vjetPEN

Drejtori i Bordit të drejtorëve të PEN, Dr. Floren Kavaja bëri hapjen e Ceremonisë së 10 vjetorit të themelimit të organizatës.

On 25-26 July 2018, Ms. Anne Dostert , Chargée d’affaires a.i. of the #Luxembourg Embassy in Pristina & #KCSF team visited @NGO_PEN, @IADK and @OrganizataCohu. These are 3 out of 12 local NGOs supported by @gouv_lu through a grant managed by #KCSF. https://t.co/ZJplUleERF

4

Aliu priti në takim një grup të rinjsh nga Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë (PEN) - https://t.co/TqzzaacxCT

Load More...

Posts

International Day of Family

May 15th – International Day of Family  In honor of this day, within the project “Engaging Men in Fatherhood” has […]

STORY OF THE WEEK!

YOUTH MULTIPLIER CERTIFICATION CEREMONY 100 Youth Multipliers have successfully implemented 61 activities during a record period of time of 5 […]

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë – Mr.Burim Berisha On Tuesday, several youths from Fushë Kosovë met with their […]

STORY OF THE WEEK!

YOUTH MULTIPLIER CERTIFICATION CEREMONY 100 Youth Multipliers have successfully implemented 61 activities during a record period of time of 5 […]

CALL FOR APPLICATION

Interested in joining the Innovations Lab Kosovo team? We have opened call for application for the position Finance and Administration […]

Documents and publications

What youth say

Donors & Partners

Contact us  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com