Për PEN

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatar (PEN) është organizatë rinore jo-qeveritare dhe jo-profitabile që ka për qëllim fuqizimin e të rinjëve/rejave që të veprojnë si agjentë/e të ndryshimit shoqëror. PEN punon në tërë Kosovën, respektivisht në 36 komuna në Kosovë dhe ka më shumë se 4000 vullnetarë/e apo edukatorë/e bashkmoshatarë, që përfaqësohen nga koordinatorët/et komunal në Kuvendin e PEN. PEN drejtohet nga Kuvendi i Anëtarëve, Drejtori Ekzekutiv dhe punëtorët/et, si dhe Bordi Drejtues.

Synimi i PEN është të fuqizoj të rinjtë dhe të rejat pa dallim gjinie, etniciteti, feje, seksualiteti apo kategori tjera shoqërore, përmes programeve të lidershipit duke promovuar qytetarinë aktive dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Programet e PEN fokusohen në punësimin dhe aftësimin e të rinjëve dhe të rejave, vullnetarizmin, barazinë gjinore, inovacionin shoqëror, mbrojtjen e ambientit dhe jetesën e shëndetshme dhe pa dhunë.

  • Audiencë e arritur
  • Edukatorë/e bashkëmoshatarë/e
  • Trajnime/punëtori
  • Kampanja

Puno me ne

Projektet

Projektet në vazhdim

Completed Projects

Projekte të përfunduara

Completed Projects

Ngjarjet

1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Dita e dytë me Ndryshuesit e rinj nga Gjakova, Peja dhe Podujeva filloi me energji te mirë dhe tashmë janë gati për konceptimin e iniciativave që do t’i realizojnë përgjatë Tetorit. ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Programi “Ndryshuesit e Rinj” vazhdoi me fazën e dytë te projektit me komunat nga Gjakova, Peja dhe Podujeva që kanë realizuar iniciativat më të mira përgjatë fazës së parë. Në këtë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Formë aplikimi: Trajnimi "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim"

Formë aplikimi!

Trajnimi "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim"

Në kuadër të projektit "Social Act" të zbatuar nga organizata PEN organizohen dy trajnime "Orientim në Karrierë" ... See more

Në kuadër të projektit "Social Act" të zbatuar nga organizata PEN organizohen dy trajnime "Orientim në Karrierë" dhe "Orientim në Edukim" që do të mbahen më 20 dhe 27 shtator. Këto ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Super Babai

Thirrje për aplikim për studentë/e !!

Jeni studentë/e dhe të interesuar për përfshirjen e burrave dhe grave në prindërim dhe për shumë tema të tjera ?
Keni mundësinë të merrni pjesë ... See more

Thirrje për aplikim për studentë/e !!

Jeni studentë/e dhe të interesuar për përfshirjen e burrave dhe grave në prindërim dhe për shumë tema të tjera ?
Keni mundësinë të merrni pjesë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Rreth 800 raste të dhunës në familje këtë vit

Kadri Gashi, këshillues profesionist, si dhe ekspert për çështje gjinore në organizatën joqeveritare Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë - PEN flet për dhunën në familje. Ai thotë se ... See more

Lexo detajet

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Embrace Diversity

Mbrëmë, me datë 29 gusht 2018, shetitorja e rrugës “Dardania” në Fushë Kosovë ishte nikoqire e panairit të parë të organizuar ndonjëherë në këtë komunë.

Qytetarët dhe qytetaret ... See more

Mbrëmë, me datë 29 gusht 2018, shetitorja e rrugës “Dardania” në Fushë Kosovë ishte nikoqire e panairit të parë të organizuar ndonjëherë në këtë komunë.

Qytetarët dhe qytetaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Energjia pozitive, kreativiteti, shkëmbimi i njohurive, ndarja e emocioneve dhe argëtimi, i shoqëruan gjatë këtyre ditëve anëtarët/et e të dy klubeve.

Djemtë dhe vajzat nga Kosova dhe ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Embrace Diversity

Ftohen të gjithë qytetarët/et e komunës së Fushë Kosovës të vizitojnë panairin “Embrace diversity”, me datë 29 gusht 2018, duke filluar nga ora 19:00, në lagjen Dardania, Fushë ... See more

Ftohen të gjithë qytetarët/et e komunës së Fushë Kosovës të vizitojnë panairin “Embrace diversity”, me datë 29 gusht 2018, duke filluar nga ora 19:00, në lagjen Dardania, Fushë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Youth 4 Equality - Lipjan

Grupi i të rinjëve dhe të rejave nga Lipjani, Youth 4 Equality, për nder të Ditës Botërore të Rinisë, gjatë vikendit që shkoi organizoi festivalin e parë në Lipjan. Tema e këtij ... See more

Grupi i të rinjëve nga Lipjani Youth 4 Equality, për nder të Ditës Botërore të Rinisë organizoi festivalin e parë në Lipjan. Tema e këtij festivali ishte Barazia gjinore, pra të rinjë ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë - PEN në kuadër të Koalicionit K10 shënoi dje Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Qëllimi gjatë kësaj dite ishte të rritej njohuria e të rinjëve dhe ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 54 »

Have your say! @WeObserveEU is creating an online learning course for citizen observatories - pls help them by taking this short survey: https://t.co/ubKiKg00ZY

#citizensensing #citizenscience #onlinelearning

Drejtori ekzekutiv i PEN, z. Bujar Fejzullahu, tregon për gjithë punën e bërë nga PEN gjatë këtyre 10 viteve. "Sot është ditëlindja e familjes së të gjithë të rinjve të Kosovës", thotë ai. #10vjetPEN

Drejtori i Bordit të drejtorëve të PEN, Dr. Floren Kavaja bëri hapjen e Ceremonisë së 10 vjetorit të themelimit të organizatës.

On 25-26 July 2018, Ms. Anne Dostert , Chargée d’affaires a.i. of the #Luxembourg Embassy in Pristina & #KCSF team visited @NGO_PEN, @IADK and @OrganizataCohu. These are 3 out of 12 local NGOs supported by @gouv_lu through a grant managed by #KCSF. https://t.co/ZJplUleERF

4

Aliu priti në takim një grup të rinjsh nga Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë (PEN) - https://t.co/TqzzaacxCT

Load More...

Postime

Dita Ndërkombëtare e Familjes

Më datën 15 maj është shënuar Dita Ndërkombëtare e Familjes. Për nder të kësaj dite, në kuadër të projektit “Përfshierja […]

STORIA E JAVËS

CEREMONIA E CERTIFIKIMIT TË NDRYSHUESVE TË RINJ 100 ndryshues/e të reja kanë implementuar me sukses 61 aktivitete gjatë një periudhe […]

Takim me kryetarin e Fushë Kosovës

Takimi me kryetarin e komunës së Fushë Kosovës – z.Burim Berisha Këtë të marte, disa të rinjë dhe të reja […]

STORIA E JAVËS

CEREMONIA E CERTIFIKIMIT TË NDRYSHUESVE TË RINJ 100 ndryshues/e të reja kanë implementuar me sukses 61 aktivitete gjatë një periudhe […]

Thirrje për aplikim

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së UNICEF Innovations Lab Kosovo? Nëse po, ne ju inkurajojmë të […]

Dokumente dhe publikime

Çfarë thonë të rinjtë

Donatorët dhe Partnerët

Na kontaktoni  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com