About PEN

Peer Educators Network (PEN) is a non-governmental and non-profitable youth organization that aims to create a community where young men and women are empowered to act as agents of social change. PEN works all over Kosovo by being active in 36 municipalities and has over 4000 volunteers/peer educators, who are represented by Municipal Coordinators at the PEN Assembly. PEN is led by the Assembly of Members, Executive Director and employees, and advised by the Board of Directors.

The mission of PEN is to empower young men and women regardless of their gender, ethnicity, religion, sexuality or other social categories through programs which enhance their leadership skills while promoting human rights and active citizenship. PEN’s programs tackle youth empowerment and employment, volunteerism, gender equality, social innovation and entrepreneurship, environmental protection, anti-violence and healthy lifestyle.

  • People reached
  • Peer educators
  • Trainings/workshops
  • Campaigns

Work with us

Projects

Ongoing projects

Completed Projects

Completed projects

Completed Projects

Events

2 years ago
ngo-pen.com

Edhe dy ditë kohë për të aplikuar për Dizajner/e Grafik/e❗️ Nxitoni dhe mos humbisni mundësinë të punoni në njërën prej organizatave më aktive dhe mikpritëse për të rinjtë dhe të ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Pak ditë më parë në kuadër të projektit We for We u mbajt takimi i fundit me përfaqësues/e të komunave pjesëmarrëse.

Takimi kishte për qëllim përmbylljen e projektit dhe rrjedhimisht ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Pasditë në Tribunë Kaltrina Fejzullahu Shënohet Dita e Babait 18 06 2019

Tribuna Channel në emisionin Pasdite në Tribunë ishte e ftuar asistentja e projektit "Angazhimi i Burrave dhe Grave në Barazi Gjinore", Kaltrina Fejzullahu.

Në intervistë është treguar ... See more

Tribuna Channel

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
ngo-pen.com

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? Keni njohuri dhe aftësi në Dizajn Grafik?

💁‍♀️Doni të mësoni më shumë se si funksionon puna brenda një organizate ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Shumë fëmijë me baballarët e tyre, familje të lumtura dhe të buzëqeshura, fëmijë të cilët ndaleshin të luanin dhe pikturonin së bashku me prindër, të tjerë që merrnin edhe nga një ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
ON AIR Radio Kosova

Sot nga ora 14:00 Shënojmë së bashku Ditën e Babait! 👨‍👧‍👦🥳

Dëgjoni më shumë për aktivitetin e sotëm nga ora 13:20 në RTK Radio 1 ON AIR Radio Kosova.

Me Behare ... See more

ON AIR - RTK RADIO 1
12:15 – 14:00 – LIVE
#BehareBajraktar
Sot në On Air përveç tjerash do të dëgjoni:

Ora 13:30 Mysafire në studio: Kaltrina Fejzullahu, PEN - Peer Educators Network

Sot ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Super Babai

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Komuna Shtime

Të rinjtë përfitues të UPSHIFT nga Shtime, projekti i të cilëve ka të bëjë me grumbullimin dhe riciklimin e mbeturinave dhe ngritjen e vetëdijes së të rinjve për nevojën e mbrojtjes ... See more

KRYETARI ISMAJLI KA PRITUR NË TAKIM GRUPIN E TË RINJVE NGA VOJNOCI

Shtime, 13 qershor 2019 – Kryetari i komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Halil Halili ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
ngo-pen.com

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? Doni të mësoni më shumë për financa dhe administratë dhe njëkohësisht të bëni përvojë pune?

Nëse po, ne ju inkurajojmë të ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Dëshironi të dini se çfarë po bëjnë pjesëmarrësit tanë të rinj në #PodiumKS? Ja disa gjëra që mund të ju interesojnë: Përgatitja e ecurisë së projektit të tyre, krikim të një ... See more

Want to know what our young pods are up to at #PodiumKS? Here's a few things that might pique your interest: Story-boarding, rapid prototyping, user-centred design & testing methods & utilizing ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 77 »

🌏We held our next lecture with the students of the "Shtjefën Gjeҫovi" school in Prishtina, where we learned about the importance of caring for the environment we live in. 🌏

These lectures intend to address environmental issues as a 👤human right.

#CDF #HumanRightivism

4

➡ Air Quality Measurements during this week 😷 regarding PM 2.5 & PM 10 in the municipality of Prishtina, and Drenas; with Dylos technology for "Youth Care for Kosovo" project. ♻

#CommunityDevelopmentFund @SwedeninKosovo #HumanRightivism
#LetsTalkAboutAir

PEN has held info sessions for the 💻 "IT Education" program, which will soon be implemented with young people of Gjilan & Lipjan.

🔹This program will be free for participants where they will develop 📶 their skills in programming, coding, and information technology in general.

4

💚 Super students from "Iliria" primary school in #Prishtina showed their enthusiasm regarding environmental issues in the lecture from our mentors.
We learned more 💡 about water, air, land and everything around us. 🌏

#CDF | @SwedeninKosovo #HumanRightivism

4

HORIZON continues! 🥰
During this week, PEN has held consultation meetings with youth beneficiary groups from Gjilan & Lipjan within the HORIZON workshop.
The groups are ready to continue implementing their ideas and campaigns. 😍

4
Load More...

Posts

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë – Mr.Burim Berisha On Tuesday, several youths from Fushë Kosovë met with their […]

International Day of Family

May 15th – International Day of Family  In honor of this day, within the project “Engaging Men in Fatherhood” has […]

Did You Know?

Did you know that: Sea levels are rising faster today than ever before. Two-thirds of extreme weather events in the […]

UNDERSTANDING DIVISIVE NARATIVES QUALITATIVE RESEARCH – ONLINE FOCUS GROUPS: Serbia & Kosovo

Media in Serbia and Kosovo contribute to the enhancement of the othering between two entities. This is the main finding […]

We are hiring: Project Coordinator

Are you interested in becoming a part of the PEN team? Do you have excellent interpersonal and representational skills? Strong […]

Documents and publications

What youth say

Donors & Partners

                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                                  

Contact us  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com