About PEN

Peer Educators Network (PEN) is a non-governmental and non-profitable youth organization that aims to create a community where young men and women are empowered to act as agents of social change. PEN works all over Kosovo by being active in 36 municipalities and has over 4000 volunteers/peer educators, who are represented by Municipal Coordinators at the PEN Assembly. PEN is led by the Assembly of Members, Executive Director and employees, and advised by the Board of Directors.

The mission of PEN is to empower young men and women regardless of their gender, ethnicity, religion, sexuality or other social categories through programs which enhance their leadership skills while promoting human rights and active citizenship. PEN’s programs tackle youth empowerment and employment, volunteerism, gender equality, social innovation and entrepreneurship, environmental protection, anti-violence and healthy lifestyle.

  • People reached
  • Peer educators
  • Trainings/workshops
  • Campaigns

Work with us

Projects

Ongoing projects

Completed Projects

Completed projects

Completed Projects

Events

1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Znj. Nataliya Apostolova– Shefja e zyrës së BE-së ne Kosovë: "Është me të vërtetë e këndshme të shohësh kaq shumë njerëz inspirues në #ActivateTalkKS. Kjo na mban gjallë shpresën ... See more

Ms. Nataliya Apostolova–Head of EU Office in Kosovo: " It is truly enchanting to see so many inspiring young people at #ActivateTalKS. This keeps up hope that young people are going to change ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Besiana Musa, Udhëheqëse e Rinisë - "Nuk ka rëndësi se kush je, apo sa i ri je, ti gjithmonë mund të zgjedhësh të ndihmosh të tjerët; për të punuar për të mirën e të tjerëve. Për ... See more

Besiana Musa, Youth Leader – “It doesn’t matter who you are, or how young you are, you can always choose to help others; to work for the good of others. For this, I’ll never forget my ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Stefan Stojanoviq: #UPSHIFT nxiti në mua një motiv për të zgjidhur sfidat më të vështira. Më mësoi se duke refuzuar të pranonin besimet tradicionale dhe një kuptim sipërfaqësor të ... See more

Stefan Stojanovic: #UPSHIFT instilled in me a drive to solve the hardest challenges. It taught me that by refusing to accept traditional beliefs and a superficial understanding of the world, great ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Rita Zhubi: "Nuk është e mjaftueshme vetëm të keni ëndrra. Ju duhet ti ndiqni ato, sepse ju mund të arrini çdo gjë që dëshironi! Gjithkush mund ta bëjë ndryshimin që dëshiron ta shohë ... See more

Rita Zhubi: “It’s not enough to just have dreams. You have to chase them, because you can achieve anything you want to! Everybody can realize the change they want to see in the world, so if you ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Festina Veselaj: "Tani, unë jam ajo vajzë që do të jetë e fortë, e qeshur dhe e gatshme për t'u përballur me çdo sfidë. Projekti im ekziston në mënyrë që fëmijët me aftësi të ... See more

Festina Veselaj: “Now, I am that girl who will be strong, smiling, and ready to face any challenge. My project exists so that children with disabilities don’t have to go through what I have. ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

@himuratsahin: "Sot festojmë ditëlindjen e 5-të të #UPSHITFKS, një program i lindur në Kosovë dhe që po implementohet tani në 16 vende të botës". Gëzuar ditëlindjen #UPSHIFT! ... See more

@himuratsahin: "Today we celebrate the 5th birthday of #UPSHITFKS, a programme born in #Kosovo and being implemented now in 16 countries worldwide". Happy birthday to #UPSHIFT! #ActivateTalKS

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Hana Sahatqija: "UPSHIFT është zhvilluar në parimin të rinjtë për të rinjtë, një koncept që nxit kreativitetin dhe zhvillon mendimin inovativ dhe kritik. Në vitin 2019, qendrat e reja të ... See more

@thisizhana: “UPSHIFT has been developed on the principle of by youth for youth, a concept that pushes #creativity and develops #innovative and creative thinking. IN 2019, new social innovation ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

#ActivateTalKS ka filluar! Të rinjtë, inovatorët, vendimmarrësit: të gjithë janë mbledhur në një vend për të treguar se si mund të japim rezultate më të mira për për fëmijët dhe të ... See more

#ActivateTalKS has officially started! Youth, innovators, decision-makers: all gathered in one place to showcase how we can better deliver results for the most marginalized children and young people! ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Ora Shtate nê Klan Kosova

Gjithë çfarë ju duhet të dini për eventin e nesërm #ActivateTalKS ju tregojnë Hana Sahatqija dhe Laurat Raca nga Unicef Kosovo Programme. Faleminderit shumë Ora Shtate nê Klan Kosova për ... See more

Ora 7 : Mysafir : Laurat Raca dhe Hana Sahatqija nga UNICEF

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Nesër. #ActivateTalKS.#Prishtinë. Mos mungoni!
Eventi📅 ➡️ https://bit.ly/2VY6Lnl
Lokacioni📌 ➡️ https://bit.ly/2WSsfmc
Panairi👩‍💻 ➡️ https://bit.ly/2Vo0Yrn ... See more

Tomorrow. #ActivateTalKS. In #Prishtina. Don't miss it!
📅 ➡️ https://bit.ly/2VY6Lnl
📌 ➡️ https://bit.ly/2WSsfmc
👩‍💻 ➡️https://bit.ly/2Vo0Yrn

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 68 »

Ndërsa po përfundojmë me sesionet e sotme të #UPSHIFT, ne duam të ndajmë me ju nëpërmjet fotografive punën që grupet tona kanë bërë në identifikimin e grupeve dhe problemeve të tyre të synuara.🎯Nesër do t'ju njoftojmë se cilat probleme po punojnë për secilin grup.Qëndroni me ne!

4

Filluam me edicionin e paralajmëruar të punëtorisë me ndikim social, UPSHIFT. Dhjetë grupe të të rinjve të rejave gjatë tri ditëve në vazhdim do të kalojnë nëpër fazat e gjetjes së problemit në komunitet, personave të ndikuar nga problemi, dhe si fund zgjidhjen e këtij problemi.

4

Super excited to be a mentor for this edition of #UPSHIFT! #Shnet is an Upshift beneficiary and the success we've achieved with their support was and continues to be awe-inspiring ☺️

10 grupet e kualifikuara në UPSHIFT: Social Impact Workshop, të organizuar nga PEN, morën pjesë në fazën fillestare të përpilimit të projekteve të tyre, fazën zero. Gjatë kësaj faze, ata… https://t.co/dNcdD6v9WQ

Këtë vikend #UPSHIFT me PEN! Mezi presim të fillojmë punën! 😁

Load More...

Posts

International Day of Family

May 15th – International Day of Family  In honor of this day, within the project “Engaging Men in Fatherhood” has […]

STORY OF THE WEEK!

YOUTH MULTIPLIER CERTIFICATION CEREMONY 100 Youth Multipliers have successfully implemented 61 activities during a record period of time of 5 […]

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë – Mr.Burim Berisha On Tuesday, several youths from Fushë Kosovë met with their […]

Call for application

On behalf of the project “Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and Preventing Violence and Extremism among […]

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë – Mr.Burim Berisha On Tuesday, several youths from Fushë Kosovë met with their […]

Documents and publications

What youth say

Donors & Partners

Contact us  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com