About PEN

Peer Educators Network (PEN) is a non-governmental and non-profitable youth organization that aims to create a community where young men and women are empowered to act as agents of social change. PEN works all over Kosovo by being active in 36 municipalities and has over 4000 volunteers/peer educators, who are represented by Municipal Coordinators at the PEN Assembly. PEN is led by the Assembly of Members, Executive Director and employees, and advised by the Board of Directors.

The mission of PEN is to empower young men and women regardless of their gender, ethnicity, religion, sexuality or other social categories through programs which enhance their leadership skills while promoting human rights and active citizenship. PEN’s programs tackle youth empowerment and employment, volunteerism, gender equality, social innovation and entrepreneurship, environmental protection, anti-violence and healthy lifestyle.

  • People reached
  • Peer educators
  • Trainings/workshops
  • Campaigns

Work with us

Projects

Ongoing projects

Completed Projects

Completed projects

Completed Projects

Events

11 months ago
ngo-pen.com

Edhe dy ditë kohë për të aplikuar për Dizajner/e Grafik/e❗️ Nxitoni dhe mos humbisni mundësinë të punoni në njërën prej organizatave më aktive dhe mikpritëse për të rinjtë dhe të ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Pak ditë më parë në kuadër të projektit We for We u mbajt takimi i fundit me përfaqësues/e të komunave pjesëmarrëse.

Takimi kishte për qëllim përmbylljen e projektit dhe rrjedhimisht ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Pasditë në Tribunë Kaltrina Fejzullahu Shënohet Dita e Babait 18 06 2019

Tribuna Channel në emisionin Pasdite në Tribunë ishte e ftuar asistentja e projektit "Angazhimi i Burrave dhe Grave në Barazi Gjinore", Kaltrina Fejzullahu.

Në intervistë është treguar ... See more

Tribuna Channel

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
ngo-pen.com

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? Keni njohuri dhe aftësi në Dizajn Grafik?

💁‍♀️Doni të mësoni më shumë se si funksionon puna brenda një organizate ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Photos from PEN - Peer Educators Network's post

Shumë fëmijë me baballarët e tyre, familje të lumtura dhe të buzëqeshura, fëmijë të cilët ndaleshin të luanin dhe pikturonin së bashku me prindër, të tjerë që merrnin edhe nga një ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
ON AIR Radio Kosova

Sot nga ora 14:00 Shënojmë së bashku Ditën e Babait! 👨‍👧‍👦🥳

Dëgjoni më shumë për aktivitetin e sotëm nga ora 13:20 në RTK Radio 1 ON AIR Radio Kosova.

Me Behare ... See more

ON AIR - RTK RADIO 1
12:15 – 14:00 – LIVE
#BehareBajraktar
Sot në On Air përveç tjerash do të dëgjoni:

Ora 13:30 Mysafire në studio: Kaltrina Fejzullahu, PEN - Peer Educators Network

Sot ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Super Babai

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

Këto janë disa nga momentet e gëzueshme të vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Babait. 😁

Këtë vit ne Shënojmë së bashku Ditën e Babait! me më shumë aktivitete argëtuese, ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Komuna Shtime

Të rinjtë përfitues të UPSHIFT nga Shtime, projekti i të cilëve ka të bëjë me grumbullimin dhe riciklimin e mbeturinave dhe ngritjen e vetëdijes së të rinjve për nevojën e mbrojtjes ... See more

KRYETARI ISMAJLI KA PRITUR NË TAKIM GRUPIN E TË RINJVE NGA VOJNOCI

Shtime, 13 qershor 2019 – Kryetari i komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe drejtori i Shërbimeve Publike, Halil Halili ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
ngo-pen.com

A jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipës së PEN? Doni të mësoni më shumë për financa dhe administratë dhe njëkohësisht të bëni përvojë pune?

Nëse po, ne ju inkurajojmë të ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
UNICEF Innovations Lab Kosovo

Dëshironi të dini se çfarë po bëjnë pjesëmarrësit tanë të rinj në #PodiumKS? Ja disa gjëra që mund të ju interesojnë: Përgatitja e ecurisë së projektit të tyre, krikim të një ... See more

Want to know what our young pods are up to at #PodiumKS? Here's a few things that might pique your interest: Story-boarding, rapid prototyping, user-centred design & testing methods & utilizing ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 77 »

120 wheelchairs with 120 schoolbags iconic blue , one call for protection of children with disabilities. https://t.co/WwbDsCp8Sz

A look at business model transformation and decarbonization within the auto manufacturing sector.
🚗
Read more from Reuters here: https://t.co/HJC2x9epvy…/…/ygdpzylllvw/index.html

#CDF | @SwedeninKosovo

3

Happening now!

Marigona Shabiu, ED @YIHRKosovo sharing facts on the importance of #youth involvement towards achieving #genderequality at the virtual lecture. Great to see so many young people connecting and engaging during this time towards equal rights.
#whileathome

Today, a virtual talk w/ Marigona Shabiu, ED @YIHRKosovo, on the importance of #youth involmement towards achieving #genderequality.

➡️ This virtual lecture will be available for youth led projects from our programmes!

➡️Don’t miss it!

🌏 While the global lockdown has had a massive impact on daily life and the economy, there have been environmental benefits that are visible from space.

❓How can we preserve these positives when returning to ‘business as usual’❓ 👇
https://t.co/wfHpberYir

#CDF @SwedeninKosovo

Load More...

Posts

International Day of Family

May 15th – International Day of Family  In honor of this day, within the project “Engaging Men in Fatherhood” has […]

STORY OF THE WEEK!

YOUTH MULTIPLIER CERTIFICATION CEREMONY 100 Youth Multipliers have successfully implemented 61 activities during a record period of time of 5 […]

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë

Meeting with the mayor of Fushë Kosovë – Mr.Burim Berisha On Tuesday, several youths from Fushë Kosovë met with their […]

Call for Application

Interested in joining the PEN team? Are you enthusiastic about the positive changes in society? Do you have the ability […]

Call for application

In the framework of the project “Prevention of bullying and conflict among children in Gjakova and Gjilan and expansion of […]

Documents and publications

What youth say

Donors & Partners

Contact us



  • +381 (0) 38 223 942


  • "Behije Dashi" Nr. 5/A
    Prishtina


  • info@ngo-pen.com